fbpx

Over ons

Merken

Met zorg hebben wij een compleet en duurzaam assortiment samengesteld.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken geven wij u tevens de keuze uit onderstaande pakketten.

  • Gold het beste systeem wat er is. DMEGC 370Wp full black panelen met Enphase micro omvormers en Solar Construct onderconstructie. Op dit systeem krijgt u 25 jaar garantie op alles wat op uw dak is geplaatst. Dus 25 jaar garantie op de panelen, micro omvormers en onderconstructie.

 

  • Bronze DMEGC 370Wp full black panelen, een Solis omvormer en de onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op de panelen, 10 jaar garantie op de omvormer en 2 jaar montage garantie voor alles wat op uw dak is geplaatst.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Zonnepanelen

attachment

DMEGC Solar Energy

is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Sinds 2019 is DMEGC benoemd tot Tier 1 fabrikant

Omvormers

Enphase

Enphase is wereldwijd marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie die op het moment beschikbaar is. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

solis-inverters-logo

Solis- De beste MPP-Trackers binnen de PV-branche. De omvormers van Solis zijn van gedegen kwaliteit en hebben een zeer hoge betrouwbaarheid. Met een stringomvormer van deze Chinese fabrikant maak jij altijd de juiste keuze. De Solis stringomvormers hebben daarnaast een breed inspanningsbereik. Solis MPP-trackers behoren tot de beste binnen de PV branche. De ontwikkelde stringomvormers van Solis kunnen een extra opbrengst tot wel 10% extra genereren.

Onderconstructie

attachment-2

SOLAR CONSTRUCT NEDERLAND
Solar Construct Nederland is fabrikant van innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen en biedt daarmee dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelensysteem te monteren. Wij garanderen een veilig montagesysteem dat is ontwikkeld onder het motto: keep it simple!