fbpx

Over ons

Merken

Met zorg hebben wij een compleet en duurzaam assortiment samengesteld.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken geven wij u tevens de keuze uit onderstaande pakketten.

  • Gold het beste systeem wat er is. DMEGC 370Wp full black panelen met Enphase micro omvormers en Solar Construct onderconstructie. Op dit systeem krijgt u 25 jaar garantie op alles wat op uw dak is geplaatst. Dus 25 jaar garantie op de panelen, micro omvormers en onderconstructie.

 

  • Silver DMEGC 325Wp full black panelen, SolarEdge omvormer en optimizers en onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op alles wat op uw dak is geplaatst. Dus 12 jaar garantie op de panelen, omvormer en onderconstructie en maar liefst 25 jaar productgarantie op de optimizers.

 

  • Bronze DMEGC 325Wp full black panelen, een Hosola of SofarSolar omvormer en de onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op de panelen, 10 jaar garantie op de omvormer en 2 jaar montage garantie voor alles wat op uw dak is geplaatst.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Zonnepanelen

attachment

DMEGC Solar Energy

is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Sinds 2019 is DMEGC benoemd tot Tier 1 fabrikant

attachment-3

Jinko Solar

Het bedrijf is in 2006 opgericht in China en heeft inmiddels zes fabrieken en tientallen warehouses verdeeld over de hele wereld. De productie van de zonnepanelen is volledig in eigen huis, waardoor het bedrijf hoge kwaliteit biedt voor een goede prijs.

Omvormers

Enphase

Enphase is wereldwijd marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie die op het moment beschikbaar is. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

attachment

SolarEdge is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers die werken met optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer die ervoor zorgt dat het maximaal mogelijke rendement uit elk afzonderlijk paneel wordt gehaald. Perfecte beheersing van beschaduwing (enkel het paneel dat schaduw ontvangt zal minder vermogen geven) en de mogelijkheid voor verschillende hellingen en oriëntaties op dezelfde string zijn enkele voordelen van SolarEdge.

Logo Hosola

Hosola New Energy CO., Ltd. is een omvormer fabrikant dat is gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van solar omvormers. Het R&D team van Hosola bestaat voor 40% uit professionele ingenieurs met meer dan 10 jaar specifieke ervaring in de solar-industrie. Hosola’s R&D team werkt nauw samen met ‘electric institute of Tsinghua University’, ‘electric & engineering institute of Nanjing Aeronautics’ en ‘Astronautics University’ en zijn daarmee constant op zoek naar technologische vooruitgang en verbetering van hun producten.

logo_sofar_solar

SofarSolar is één van de dochterondernemingen van de SOFAR Group in China en is gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en service voor string omvormers.

Onderconstructie

attachment-2

SOLAR CONSTRUCT NEDERLAND
Solar Construct Nederland is fabrikant van innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen en biedt daarmee dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelensysteem te monteren. Wij garanderen een veilig montagesysteem dat is ontwikkeld onder het motto: keep it simple!

logo

Sunbeam Nova is ons montagesysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.