fbpx

Over ons

Onze SolEnergy producten:

Uit vele producten hebben wij een selectie gemaakt geoptimaliseerd en het beste van alle werelden gekozen.

Na onderzoek en positief ontvangen ervaringen zijn we tot onderstaande selectie van vijf systemen gekomen welke in aantallen en uitvoering uiteraard flexibel zijn.

Onze lijnen bestaan uit de volgende samengestelde comfortklassen:

Comfortklasse 1: Pure & Solis Omvormer

DMEGC 400/405/410 Wp full black panelen, met een Solis omvormer en de onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op de panelen, 10 jaar garantie op de omvormer en 2 jaar montage garantie voor alles wat op uw dak is geplaatst.

Comfortklasse 2: Intense & Optimizers

Het paralel geschakeld systeem van SolarEdge met de DMEGC 400/405/410 Wp full black panelen en Solar Construct onderconstructie biedt een solide basis voor een betrouwbaar systeem en goede opbrengst. Op dit systeem krijgt u 12 jaar garantie. Dus 12 jaar garantie op de panelen, omvormer en onderconstructie.

Comfortklasse 3: Intense & Micro-omvormers

Dit is een topsysteem! DMEGC 400/405/410 Wp full black panelen met Enphase micro omvormers en Solar Construct onderconstructie. Op dit systeem krijgt u 25 jaar garantie. Dus 25 jaar garantie op de micro omvormers.

Comfortklasse 4: Intense Glas/Glas & Micro-omvormers

Het hoogwaardige systeem van DMEGC heeft beide kanten een glasplaat waardoor het paneel koeler blijft en meer rendement haalt uit de zon. DMEGC 365 Wp full black panelen met Enphase micro omvormers en Solar Construct onderconstructie. Op dit systeem krijgt u 30 jaar garantie. Dus 30 jaar garantie op de panelen, 25 jaar op de micro omvormers.

Comfortklasse 5: Duurzaam & Micro-omvormers

Circulaire panelen met zeer lage Co2 footprint geproduceerd met micro omvormers van Enphase. Hiermee bieden we je het meest energie neutrale systeem aan met een zeer hoog rendement. Op dit systeem krijgt u 30 jaar garantie. Dus 30 jaar garantie op de panelen,  25 jaar op de micro omvormers.

Zonnepanelen

attachment

DMEGC Solar Energy

is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Sinds 2019 is DMEGC benoemd tot Tier 1 fabrikant

Omvormers

Enphase

Enphase is wereldwijd marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie die op het moment beschikbaar is. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

solis-inverters-logo

Solis- De beste MPP-Trackers binnen de PV-branche. De omvormers van Solis zijn van gedegen kwaliteit en hebben een zeer hoge betrouwbaarheid. Met een stringomvormer van deze Chinese fabrikant maak jij altijd de juiste keuze. De Solis stringomvormers hebben daarnaast een breed inspanningsbereik. Solis MPP-trackers behoren tot de beste binnen de PV branche. De ontwikkelde stringomvormers van Solis kunnen een extra opbrengst tot wel 10% extra genereren.

Onderconstructie

attachment-2

SOLAR CONSTRUCT NEDERLAND
Solar Construct Nederland is fabrikant van innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen en biedt daarmee dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelensysteem te monteren. Wij garanderen een veilig montagesysteem dat is ontwikkeld onder het motto: keep it simple!