fbpx

Over ons

Solenergy

SolEnergy is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke als particuliere markt. Wilt u ook weten wat bij u de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Offerte aanvragen

Ambitie

Door onze nieuwsgierigheid, inzet, innovatiedrang en vakmanschap werken wij voortdurend aan de verbetering van onze organisatie, dienstverlening en producten.

Geschiedenis

In 2012 wordt de SolarFabriek opgericht door een ijzersterke ondernemer, die zijn kennis heeft meegenomen door zijn jarenlange expertise in de zelf opgezette fabriek “Parasol Energy Limited” in Bangladesh. De SolarFabriek introduceert succesvol de zonnepanelen van “Parasol Energy Limited” op de Nederlandse markt.

In augustus 2015 wordt het bedrijf overgenomen. De huidige eigenaar verrijkt de SolarFabriek met nieuwe complementaire productgroepen. De SolarFabriek heeft als doel een energiescan van uw bedrijfspand te maken en te kijken hoe we u kunnen helpen te verduurzamen.

In februari 2020 is SolEnergy opgericht. SolEnergy is een afsplitsing van de SolarFabriek en richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt. Wij dragen zorg voor advies, levering en installatie van zonnepanelen.

  • 2020 – Oprichting SolEnergy
  • 2015 – Overname SolarFabriek
  • 2012 – Oprichting SolarFabriek

Missie

SolEnergy werkt zowel in de zakelijke als particuliere markt en is een betrouwbare partner voor advies, levering en montage van hoogwaardige, energiebesparende zonnepanelen en accessoires. Geen klant, geen dak is gelijk: wij leveren dus feilloos passend en altijd verrassend maatwerk. Een intensieve samenwerking met de klant is hierbij even vanzelfsprekend als een voortreffelijke service.

Visie

Wij willen de wereld duurzamer maken: wonen én werken in een milieuvriendelijke(re) omgeving.